torstai 23. tammikuuta 2020

A-pentujen tuloksia ja kuulumisia

Nyt on ollut niin pitkä päivitystauko, että tuleekin roppakaupalla tuloksia. Kolmivuotiaat A-pentusemme ovat viime aikoina tahkonneet upeita tuloksia niin agilityssä kuin tokossa! Olenkin Facebookin puolella kirjoitellut, miten ihanaa on nähdä näiden lapsikoirien ja omistajiensa kokevan onnistumisen ja yhteistyön hetkiä. On aivan sama, mitä tuloslappu sanoo, mutta se läikähdyttää sydäntä, kun omistajat ovat äimänä yhteistyön ja onnistumisen kokemuksista ja sen tuomista iloisista tulosylläreistä! ♥ Onnea kaikille!

Pennuista Passo (Minoon sitte aiva maharotoon) nousi ensin joulukuussa agilityssä kakkosluokkaan ja teki sitten jo heti nousupäivänä kakkosissakin ensimmäisen voittonollansa! Parin nollatulokset on päivitetty myös Passon omille sivuille. Sieltä on nähtävissä, että suoritusnopeus on ollut joka kerran 5 m/s huitteilla. Hyvää tahtia siis on paineltu!

Vilu (Minoon sitte aiva päässilimäänen) puolestaan kävi kisailemassa pitkän tauon jälkeen agilityn ykkösluokasta ja voitti yhden radan vitostuloksella! Parin meno on varsin sujuvaa, ja nollat ovat enää hyyyyyvin pienestä kiinni!

Tokopuolella Narvi (Minoon sitte aiva täyrellinen) kävi ensin hakemassa pari harjoitusykköstulosta tokon möllikokeista ja viime viikonloppuna sitten ensimmäisen virallisen alokasluokan ykköstuloksensa kunniapalkinnolla ja vieläpä kolmossijalla! Pisteitä kertyi huimat 192,5/200, ja tähän ykköstulokseen mahtui hienot kuusi kymppiä! Ja mikäli oikein ymmärsin, niin lisää koekäyntejä on kiikarissa... :) Lisäksi Narvi on ehtinyt päivitystauon aikana käydä tekemässä puhtaan radan elämänsä ensimmäisissä agimölleissä ja sijoittui siellä toiseksi. Narvilta on myös otettu MyDogDNA-geenitestit ja odotamme tuloksia saapuvaksi lähiviikkoina. :)

Hippakin (Minoon sitte aiva nirvanas) kävi syksyllä ekoissa agilityn möllikisoissaan. Nyt Hippa toipuu kuitenkin sterilisaatiosta, jonka myötä sen valeraskaudet sun muut hormonihuuruilut jäisivät toivottavasti vähemmälle!

Kika (Minoon sitte aiva omalaatuunen) taas oli minulla joulukuussa pari viikkoa hoidossa ja oli aivan älyttömän ihana tapaus! En ollut nähnyt Kikaa näin aikuisena kovinkaan paljon, ja minulle oli aivan yllätys, että pennuista löytyi moinen Chhainan kopio. Neiti kilpaa äitinsä kanssa lölli kainalossa ja vaati läheisyyttä ja rapsuja, ja kaikki ilmeet ja eleet olivat ihan identtiset! Oli aivan ihana nähdä laikkulikkaa pitkästä aikaa!


Omaan laumaan ei kuulu kovin ihmeellisiä. Arjesta poikkeavina uutisina voisin toki mainita, että Purna-sheltti pääsi Suomen Agilityliiton TopTeamiin 2020 ja leireili viime viikonloppuna ekat leirinsä varsin mallikkaasti! Lisäksi Purnaltakin on otettu MyDogDNA-testit, joiden tulokset tullevat tässä viimeistään ensi kuun aikana. Mukavaa alkanutta harrastusvuotta kaikille!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti