lauantai 5. tammikuuta 2019

Tokomiitti, virallinen pentumiitti 2018 ja kasvattien kisakuulumisia

Hyvää uutta vuotta kaikille! Nyt tulee kerralla enemmänkin kuulumisia, kun pari kasvattia on avannut virallisen agilityuransa hyppyradoilla ja lisäksi ollaan ehditty tapaamaan vähän eri kokoonpanoilla kahteenkin otteeseen loppuvuodesta. Koska tokoilijoita on meidän pentusissa aika vähän, varsinaisiin pentumiitteihin ei olla koskaan saatu tokokoulutuksia järkättyä. Niinpä helpompi oli ottaa vain parituntinen yksäri marraskuun lopulla pienellä porukalla, tällä kertaa Anu Rikkilältä. Chhainan pennuista mukana olivat pojat Passo ja Narvi, ja itse osallistuin puoliksi Chhainan ja Purnan kanssa. Alla vähän poikien tokoiluja videolla. :) Kuulumiset jatkuvat videoiden jälkeen!




Joulukuun puolivälissä meillä olikin sitten nopeasti taas uusi tapaaminen, nyt koko porukan kesken. Vietimme kotihallimme ATT:n upeissa puitteissa mukavat kuusi tuntia agilityn, radanlukuteorian ja nose workin alkeiden parissa. Itse vedin kaksi ensimmäistä, ja Narvin omistaja Meri opasti meitä ystävällisesti nosessa. Ihka ensimmäistä kertaa olimme aivan koko tiimi – kaikki kasvatit ja kaikki omistajat – koolla yhtä aikaa. Jo viime syksynä saimme kaikki koirat paikalle, mutta nyt tosiaan sattui parempi tuuri ihmistenkin suhteen. Tällä porukalla aika kuluu kuin iltamissa!

Koska lapsoset täyttivät syyskuussa kaksi vuotta, yksi ohjelmanumero oli tietysti virallisten potrettien ottaminen. Joka kerta saa kyllä nauraen ihmetellä sitä, miten tässä sakissa helpoiten vierekkäin saa urokset (ryhmäkuvassa vasemmalla). Ne ovat niin paita ja peppu, että jos niiden välille joskus jotakin rähinää tulisi, niin silloin olisi kyllä jokin pahasti pielessä. Ihanat pojat!









Lopuksi vielä kerrottakoon, että kaksi pennuista – Vilu ja Passo – ovat korkanneet kisauransa hyppyradoilla. Vilulle (Aiva päässilimäänen) ei ole vielä parilla ensimmäisellä yrittämällä tullut tulosta, vaikka ei se paljosta ole kiinni jäänyt! Sen sijaan nyt loppiaisviikonloppuna Passo (Aiva maharotoon) sai jo ensimmäisen hyppynollansa heti ensimmäisellä yrittämällä ja sijoittui toiseksi. Onnea onnea! Rata oli upeaa katseltavaa! :)





Näin on saatu vuosi 2019 pyörimään ja kuulumiset ajan tasalle. Toivottavasti se tuo kaikille tullessaan ikimuistoisia hetkiä oman rakkaan koiran kanssa! Seuraavaa kunnon tapaamista saa varmaan taas odotella, kun allekirjoittanut viettää tämän vuoden pitkälti gradunteon parissa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti