keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Hipan, Narvin ja Passon kuulumisia

Nyt tuleekin kerralla enemmän asiaa. Ensinnäkin Hippa (Aiva nirvanas) kävi virallisissa silmä-, polvi- ja sydäntarkastuksissa, ja niissä oli kaikki kunnossa. Kaikkien pentujen kaikki terveystulokset löytyvät Kasvatit-sivulta. Hippa on tähän mennessä tehnyt vähän agilityn ja vetolajien alkeita, mutta päätoimisesti Hippa työskentelee eläinklinikalla henkilökunnan kahvihuoneessa virkaan valtuutettuna kerjäläisenä, sylinlämmittimenä ja pentukavereiden leikkitätinä.

Pojista Narvi (Aiva täyrellinen) kävi heti "pakollisen" näyttelykäynnin jälkeen leikkauspöydällä eli on nyt kastroitu. Napatyrää ei lääkäri kuulemma lähtenyt samalla poistamaan, sillä se on niin pieni ja sen poisto olisi ilmeisesti voinut turhaan hankaloittaa toipumista. Narvi on ollut tähän asti pääasiassa tokokoirana, mutta sairasloman jälkeen pikkumies pääsee kuulemma aloittamaan agilityn ihan kunnolla samassa seurassa, missä isikoira Isak ja velipoika Passo monen muun sukulaiskoiran ohella harrastavat. Myös hakua Narvi on muutamaan kertaan tehnyt.

Passo (Aiva maharotoon) puolestaan osallistui viikonloppuna omistajansa kanssa Hämeenlinnassa valjakkohiihdon epäviralliseen harrastelijasarjaan, jossa kisamatka oli vajaat 3 km. Mukaan tarttui paitsi hyvää kokemusta, myös suuntakäskyjen ja ohitustilanteiden testausta kisatilanteessa. Veikkaan, että tätä paria tullaan näkemään vetokisoissa enemmänkin, jahka he saavat ajan ja iän myötä lisää treenikilsoja alle! Passo on lisäksi opiskellut perustaitoja agilityssä, rallytokossa ja tokossa sekä ehtinyt valloittamaan pari vuorta Pohjois-Norjassa. :)


Passon hiihtokisakuvat © Sanna HyytiäinenEi kommentteja :

Lähetä kommentti